Kouluruoka 2018 Ahvenpasta
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
0,052 | L | Rypsiöljy |
0,174 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,007 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
6,978 | KG | ahven |
0,073 | KG | Suola |
1,047 | KG | Tomaattipyre |
8,725 | L | Vesi |
Valmista ahvenet:
Sekoita rypsiöjy, vesi, tomaattipyree, suola, mustapippuri ja tilli.
Lisää kokonaiset ahvenet hyvin sekoittaen.
Laita ahven-mausteseos keittopussiin ja kypsennä yön yli sous vide -ohjelmall.
6,978 | KG | pasta, simpukka |
3,489 | KG | Juuressuikalesekoitus, pakaste |
1,745 | L | ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,733 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Yhdistä pasta, juuressuikaleet sekä ahvenet.
Lisää tillillä maustettu kerma-juustocremeliemi.
Kypsennä uunissa.