Kouluruoka 2018 Ahvenpasta

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

0,052 L Rypsiöljy
0,174 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
0,007 KG Mustapippuri, rouhittu
6,978 KG ahven
0,073 KG Suola
1,047 KG Tomaattipyre
8,725 L Vesi

Valmista ahvenet:
Sekoita rypsiöjy, vesi, tomaattipyree, suola, mustapippuri ja tilli.
Lisää kokonaiset ahvenet hyvin sekoittaen.
Laita ahven-mausteseos keittopussiin ja kypsennä yön yli sous vide -ohjelmall.

6,978 KG pasta, simpukka
3,489 KG Juuressuikalesekoitus, pakaste
1,745 L ruokakerma, laktoositon 15 %
0,733 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Yhdistä pasta, juuressuikaleet sekä ahvenet.
Lisää tillillä maustettu kerma-juustocremeliemi.
Kypsennä uunissa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.