Kouluruoka 2018 Auringonkukkaleipä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 5,0 kg

2,700 L Vesi
0,047 KG Suola
0,005 KG Kirveli
0,533 KG Auringonkukansiemen
0,050 KG Sokeri
3,500 KG Hiivaleipäjauho
0,058 KG Hiiva, kuiva
0,260 L Rypsiöljy

Lisää lämpimään veteen (42°C) suola, sokeri, kirveli ja auringonkukansiemenet.
Sekoita kuivahiiva jauhoihin, alusta jauhot taikinaan.
Lisää loppuvaiheessa öljy.
Kohota taikina kaksinkertaiseksi. Jaa taikina neljään osaan ja leivo leiviksi.
Kohota ja paista leivät kiertoilmauunissa 180°C noin 32 min

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.