Kouluruoka 2018 Bataattisosekeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 330 g
Määrä: 33,0 kg

13,500 L Vesi
3,100 KG Sipuli, kuorittu
6,150 KG Bataatti, oranssi
6,150 KG Peruna, jauhoinen
3,000 KG Porkkana
0,375 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,042 KG Suola
4,400 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Kuumenna vesi. Lisää paloitellut sipulit, bataatit, porkkanat ja perunat. Lisää liemiaines ja anna hautua täysin kypsäksi. Soseuta tasaiseksi.

Lisää kasvirasvasekoite ja anna kiehahtaa. Tarkista saanto ja maku.
Tarjoile yrttiöljyn ja paahdettujen siementen kanssa.

0,017 KG Persilja
0,003 KG Rosmariini
0,003 KG Timjami, tuore
0,140 L Rypsiöljy
0,001 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,002 KG Suola

Revi rosmariinin lehdet rangoista. Laita yrtit ja öljy blenderiin ja aja sileäksi, siivilöi. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.

Auringonkukansiemen
Kurpitsansiemen

Paahda siemenet ja tarjoilke keiton kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl