Kouluruoka 2018 Bataattisosekeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 330 g
Määrä: 33,0 kg
13,500 | L | Vesi |
3,100 | KG | Sipuli, kuorittu |
6,150 | KG | Bataatti, oranssi |
6,150 | KG | Peruna, jauhoinen |
3,000 | KG | Porkkana |
0,375 | KG | IsoMitta Kasvisliemi -ainekset |
0,042 | KG | Suola |
4,400 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Kuumenna vesi. Lisää paloitellut sipulit, bataatit, porkkanat ja perunat. Lisää liemiaines ja anna hautua täysin kypsäksi. Soseuta tasaiseksi.
Lisää kasvirasvasekoite ja anna kiehahtaa. Tarkista saanto ja maku.
Tarjoile yrttiöljyn ja paahdettujen siementen kanssa.
0,017 | KG | Persilja |
0,003 | KG | Rosmariini |
0,003 | KG | Timjami, tuore |
0,140 | L | Rypsiöljy |
0,001 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,002 | KG | Suola |
Revi rosmariinin lehdet rangoista. Laita yrtit ja öljy blenderiin ja aja sileäksi, siivilöi. Mausta sitruunamehulla ja suolalla.
Auringonkukansiemen | ||
Kurpitsansiemen |
Paahda siemenet ja tarjoilke keiton kanssa.