Kouluruoka 2018 Broileri-kurpitsavuoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 249 g
Määrä: 24,9 kg
10,836 | KG | Perunakuutio, kypsä |
2,000 | KG | Kurpitsakuutio, pakaste |
2,000 | KG | kurpitsapala mangoinen |
4,168 | KG | broileri, jauheliha, kypsä |
Sekoita voideltuun GN 1/1 65 vuokaan kerroksittain.
0,050 | KG | Suola |
4,168 | L | Vesi |
0,625 | KG | keittoaines kevätsipuli-purjo |
0,050 | KG | Sipulihiutale |
0,083 | KG | kanaliemi |
1,167 | L | ruokakerma, laktoositon 15 % |
1,250 | L | Kookoskerma |
0,917 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,042 | KG | inkivääri, maustepyree |
Valmista sekoittavassa padassa jos mahdollista. Lisää vesi ja kastikepohja. Kiehauta. Lisää mausteet, kookoskerma, juustocreme ja kasvirasvasekoite.
Jaa seos viiteen osaan, saat noin 2 l/vuoka. Kaada liemi vuokaan peruna-kurpitsa-broileriseoksen päälle.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 40-45 minuuttia.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.