Kouluruoka 2018 Hamppari Broiler-bataattipihvillä
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 178 g
Määrä: 17,8 kg
0,380 | KG | Hiiva |
3,800 | L | Vesi |
0,380 | L | Rypsiöljy |
0,060 | KG | Suola |
1,400 | KG | Alku Mustaherukka-mansikka kaurapuuroaines |
4,200 | KG | Sämpyläjauho |
0,285 | KG | Sokeri |
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Lisää hiutaleita ja sämpyläjauhoja vähitellen vaivaten. Anna sen kohota peitettynä ainakin tunti. Kumoa taikina pöydälle ja alusta hetki.
Jaa taikina 50g paloiksi ja pyörittele sämpylöiksi ja leivinpaperoidulle GN 1/1 pellille. Peitä liinalla ja anna kohota uunissa paisto 40°C n. 20 min.
0,140 | L | Vesi |
0,020 | KG | Fariinisokeri |
Kuumenna uuni 200°C. paista kypsäksi. Sivele paiston välissä vesi-fariini seoksella.
Täyte 1: | ||
1,200 | KG | Valkokaali |
0,040 | KG | Omenaviinietikka |
0,600 | KG | Punakaali |
0,600 | L | Chilikastike, makea |
1,200 | KG | Porkkana |
0,036 | KG | Santa Maria picling spice mix |
Valmista salaatti:
Sekoita mauste raastettujen vihannesten joukkoon, lisää sweet chili kastike, etikka ja anna maustua pari tuntia.
5,300 | KG | Atria Kanabataattipihvi 53 g |
Puolita pihvi
Täyte 2: | ||
1,800 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
0,070 | KG | Seesaminsiemen |
0,007 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,030 | KG | Sokeri |
Valmista kastike:
Paahda seesamin siemenet.Sekoita kaikki aineet sekaisin. Anna maustua.
Kokoa hampurilainen:
Halkaise sämpylä. Lisää pohjalle marinoitu kaalisalaatti, seuraavaksi broileribataattipihvi. Lisää majoneesi ja sulje kannella.