Kouluruoka 2018 Härkäpapu-omenacumbo
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 256 g
Määrä: 25,6 kg
0,425 | L | Rypsiöljy |
0,006 | KG | Juustokumina |
0,010 | KG | Cayennepippuri |
0,010 | KG | Oregano |
0,050 | KG | Sipulijauhe |
0,500 | KG | Tomaattipyre |
3,000 | KG | Härkäpapu, esikypsytetty |
3,000 | KG | mustapapu |
0,150 | KG | chili, hienonnettu, pakaste |
0,110 | KG | Suola |
Kuullota kuivamausteet ja pyre rypsiöljyssä, lisää härkäpavut sekä chili. Pyöräytä maku tasaiseksi.
3,363 | KG | Omenakuutio, pakaste |
5,766 | KG | Parsakaali, pakaste |
0,085 | KG | kasvisliemijauhe erittäin vähäsuolainen |
3,844 | L | Vesi |
1,922 | L | Omenamehutiiviste |
0,030 | KG | Laakerinlehti |
0,030 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
4,805 | L | ruokakerma, laktoositon 15 % |
0,020 | KG | Ruohosipuli |
0,192 | KG | maissitärkkelys, snow flake |
Lisää vesi, laakerinlehdet, mustapippuri, omenakuutiot, kasvisliemi ja kasvirasvasekoite. Sekoita tärkkelys tillkana vettä ja suurusta. Kuumenna noin 5 minuuttia. Lisää parsakaali, kuumenna ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarkista maku. Mittaa lämpötil
a. Ota näyte. Kirjaa ylös.
Tarjotaan keitetyn kaurasuurimon kanssa.