Kouluruoka 2018 Herkullinen porkkanamakkarakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg

0,050 L Rypsiöljy
0,013 KG savupaprikamauste
0,100 KG Tomaattipyre
3,000 KG lounasmakkarakuutio porkkanalla
0,013 KG Maustepippuri, jauhettu

Kuullota pyre ja savupaprika kevyesti padassa ja lisää makkarat.

20,000 L Vesi
2,400 KG IsoMitta Tomaatti kastike-/keittopohja-ainekset
2,000 KG Porkkanaviipale, pakaste
0,026 KG Suola
0,051 KG Sokeri

Lisää makkaroiden joukkoon vesi, pippurit, porkkana ja keittoaines. Anna kiehahtaa.

0,008 KG Basilika, kuivattu
0,008 KG Lipstikka, kuivattu
1,000 KG Papu musta, säilyke esikeitetty
6,000 KG Peruna, pala raaka

Lisää perun ja huuhdotut pavut. Lisää lipstikka ja basilika. Kuumenna.
Tarkista maku.


2,000 KG Créme fraiche, laktoositon
0,026 KG Lipstikka, tuore

Lisäksi tarjoa tuoreella lipstikalla maustettua crème fraîchea keiton kaverina.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl