Kouluruoka 2018 Keväiset tillikurkut ja hernerouhe

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 32 g
Määrä: 3,2 kg

0,850 KG Kurkku
0,085 L Mustaherukkaetikka
0,002 KG Suola
0,064 KG Sokeri
0,017 KG Tilli, tuore

Viipaloi kurkut ohuiksi. Sekoita kaikki marinadiainekset sekaisin ja "hölskytä" kurkkujen kanssa. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.


0,380 KG Hernerouhe
2,000 L Vesi
0,008 KG Timjami, tuore
0,008 KG Basilika, kuivattu
0,080 KG Sokeri
0,002 KG Suola

Kiehauta vesi, lisää sokeri ja suola sekä kuivattu basilika.
Lisää lopuksi hernerouhe, jäähdytä liemessä. Valuta ja hienonna joukkoon tuore timjami.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl