Kouluruoka 2018 Keväiset tillikurkut ja hernerouhe
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 32 g
Määrä: 3,2 kg
0,850 | KG | Kurkku |
0,085 | L | Mustaherukkaetikka |
0,002 | KG | Suola |
0,064 | KG | Sokeri |
0,017 | KG | Tilli, tuore |
Viipaloi kurkut ohuiksi. Sekoita kaikki marinadiainekset sekaisin ja "hölskytä" kurkkujen kanssa. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
0,380 | KG | Hernerouhe |
2,000 | L | Vesi |
0,008 | KG | Timjami, tuore |
0,008 | KG | Basilika, kuivattu |
0,080 | KG | Sokeri |
0,002 | KG | Suola |
Kiehauta vesi, lisää sokeri ja suola sekä kuivattu basilika.
Lisää lopuksi hernerouhe, jäähdytä liemessä. Valuta ja hienonna joukkoon tuore timjami.