Kouluruoka 2018 Kiinankaali-ananas-hernesalaatti

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 5,0 kg

2,000 KG Kiinankaali
1,800 KG Ananaspala, säilyke
1,500 KG Herne, pakaste

Puolita kiinankaali, poista kanta kolmiomaisella leikkauksella.
Leikkaa pituussuunnassa terävällä veistellä 2-4 cm lohkoiksi.
Vihannesleikkurin 2-3 mm viipaleterällä.
Täytä vihannesleikkurin syöttöaukko lohkoja täyteen, kantaosa terää vasten.
Paina kevyesti kunnes 1/3 on leikattu.
Täytä syöttöaukko uudestaan.
Leikkaa suikaleet kylmään veteen. Huuhdo ja valuta hyvin.
*Sekoita viherpohja.
*Valuta ananaspalat. (ananas omassa liemessä).
*Ota herneet sulamaan edellisenä päivänä, tarkista kotimaisuus!
Yhdistä ainekset keskenään.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl