Kouluruoka 2018 Naurissosekeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
19,300 | L | Vesi |
0,121 | KG | Suola |
0,082 | KG | Sokeri |
0,006 | KG | Inkivääri, jauhettu |
1,607 | KG | Perunasosejauhe |
5,787 | KG | nauris, kuorittu |
1,447 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
1,447 | L | ruokakerma, laktoositon 15 % |
2,893 | KG | Porkkana |
0,654 | KG | Hunaja |
Pese, kuori ja paloittele kasvikset.
Kypsennä kasvikset keittopadassa tai painekeittokaapissa.
Soseuta kasvikset, ja kuumenna vesi. Saosta keitto. Lisää kasvisliemijauhe ja mausta haluamillasi yrteillä. Kypsennä.
Lisää juustocreme, kuumenna ja viimeistele maku.
Jaa tarjoiluastioihin.