Kouluruoka 2018 Paella broilerista
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
0,500 | L | Rypsiöljy |
0,800 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,048 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
0,048 | KG | Bong Kanaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,068 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,100 | KG | Mineraalisuola, pansuola |
0,012 | KG | Curry, suolaton |
0,012 | KG | Kurkuma |
0,012 | KG | Herbes de Provence-yrttiseos, suolaton |
0,008 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
2,600 | KG | Risotto riisi |
4,000 | KG | broilerin pastiliha, kypsä, naturel |
Freesaa kuuman padan pohjalla öljyssä sipulit ja mausteet.
Lisää lopuksi risottoriisi.
Mittaa uunivuokaan 1/1 GN uunivuokaan kerrokset:
1 kg riisi-sipuli-mausteseosta
1 kg kypsää broilerin paistilihaa
6,400 | L | Vesi |
0,800 | L | omenatäysmehutiiviste |
Lisää kuumennettu vesi-omenamehuseos (1,8 L/GN 1/1 65 mm). ÄLÄ SEKOITA ennen paistoa.
Kypsennys:
Esilämmitä uuni.
Kypsennä 150°C (kosteus 60 %%) n. 30-35 min. Jos et kuumenna lientä, varaa pidempi uuniaika.
6,800 | KG | Ratatouille-kasvikset, pakaste |
Lisää ratatouillekasvis 1,7 kg/GN 1/1 65 mm, tasaiseksi kerrokseksi.
Jatka kypsennystä kuivapaistolla 160°C:ssa noin 15 min
Tarkista riisin ja kasvisten kypsyys ja lämpötila.
Sekoita vuoka nostellen juuri ennen tarjoilua, näin riisi säilyy mehevämpänä.
Koristeluun sitruunalohkot ja silputtu ruohosipuli/rucola.