Kouluruoka 2018 Parsakaali-mantelikasvispihvi
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg
0,657 | KG | Mantelilastu |
Paahda mantelilastut uunissa n. 15 min tai kunnes ovat kullan keltaisia.
6,000 | KG | Parsakaali |
Leikkaa ohuelti pois puinen kantaosa parsakaalista. Varsi kuitenkin käytetään massaan kukintojen lisäksi. Aja rouheeksi vihannesleikkurilla isolla raasteterällä.
4,072 | KG | Papu, valkoinen, säilyke |
Valuta ja huuhtele pavut. Yhdistä parsakaalirouhe ja pavut yleiskoneeseen ja aja massaski melaa käyttäen.
Lisää joukkoon suola ja seesamiöljy.
0,050 | KG | Suola |
0,214 | L | Seesamiöljy |
1,143 | KG | Kananmuna |
Riko kananmunat ja kaada massaan koneen käydessä.
0,543 | KG | Perunajauho |
Lisää perunajauhot ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita mantelit varovasti massan joukkoon. Muotoile massasta käsin 70 g pihvejä ja lado voidellulle paperille uunipellille.
0,071 | L | Rypsiöljy |
Paista pihvejä hetki pannulla molemmin puolin kunnes saavat kauniin kullanruskena pinnan. Paista lopuksi uunissa n.160°C uunissa 12 minuuttia.