Kouluruoka 2018 Parsakaali-mantelikasvispihvi

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg

0,657 KG Mantelilastu

Paahda mantelilastut uunissa n. 15 min tai kunnes ovat kullan keltaisia.

6,000 KG Parsakaali

Leikkaa ohuelti pois puinen kantaosa parsakaalista. Varsi kuitenkin käytetään massaan kukintojen lisäksi. Aja rouheeksi vihannesleikkurilla isolla raasteterällä.

4,072 KG Papu, valkoinen, säilyke

Valuta ja huuhtele pavut. Yhdistä parsakaalirouhe ja pavut yleiskoneeseen ja aja massaski melaa käyttäen.
Lisää joukkoon suola ja seesamiöljy.

0,050 KG Suola
0,214 L Seesamiöljy


1,143 KG Kananmuna

Riko kananmunat ja kaada massaan koneen käydessä.

0,543 KG Perunajauho

Lisää perunajauhot ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita mantelit varovasti massan joukkoon. Muotoile massasta käsin 70 g pihvejä ja lado voidellulle paperille uunipellille.

0,071 L Rypsiöljy

Paista pihvejä hetki pannulla molemmin puolin kunnes saavat kauniin kullanruskena pinnan. Paista lopuksi uunissa n.160°C uunissa 12 minuuttia.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl