Kouluruoka 2018 Perunasose

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

15,700 KG Peruna, jauhoinen
0,850 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
3,400 L Vesi
0,420 KG Margariini 80 %, laktoositon
0,087 KG Suola

Keitä perunat reikävuoassa höyryssä tai paineessa. Siirrä yleiskoneen kulhoon. Soseuta tasaiseksi.
Lisää kuumennettu (75°C) kasvirasvasekoite, kuumennettu (75°C) vesi, suola ja margariini. Sekoita kuohkeaksi. Tarkista maku.
Siirrä lämmitettyyn tarjoiluastiaan. Valmista erissä menekin mukaan.
Käytä GN 1/2-150 astiaan:
5,500 kg perunoita
0,200 kg = 2 dl kasvirasvasekoitetta
1,300 kg = 1,3 l vettä
0,016 kg suolaa
0,100 kg margariinia

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl