Kouluruoka 2018 Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
0,863 | KG | Kvinoa, suomalainen |
Mittaa kvinoa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana.
Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä 8 minuuttia.
12,000 | L | Vesi |
4,160 | KG | Punajuurikuutio |
0,114 | L | Rypsiöljy |
0,052 | KG | Piparjuuriraaste |
0,020 | KG | Timjami, tuore |
Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna rypsiöljyssä. Lisää kvinoa joukkoon.
4,800 | L | Maitojuoma laktoositon rasvaton |
1,950 | KG | IsoMitta Lasagnekastike -ainekset |
12,000 | L | Vesi |
0,005 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
1,250 | KG | Fetajuusto, kuutioitu |
Sokeri |
Lisää joukkoon kastikeainekset, pippuri, juusto ja neste. Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä 5 minuuttia.
5,200 | KG | IsoMitta Lasagnelevy |
1,250 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Levitä voidellun GN 1/1 65 vuoan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. Yhteen vuokaan menee 5 levyä.
Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja jusutoraastetta. Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160°C noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä.
0,010 | KG | Timjami, tuore |
0,380 | KG | Punajuurikuutio |
Koristele hienonnetulla timjamilla ja punajuurikuutioilla.
Mittaa lämpötila. Ota näyte. Kirjaa ylös.