Kouluruoka 2018 Uuniperunat viipaleesta

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 2,4 kg

3,000 KG Peruna, jauhoinen

Viipaloi perunat 2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
Peruna soselajiketta.

0,050 L Rypsiöljy
0,023 KG Mineraalisuola, pansuola
0,005 KG Yrttisekoitus

Levitä öljy perunoiden päälle, ripottele suola ja yrttimauste, sekoita nostellen.

GN 1/1 65 mm:
- ruoanvalmistuspaperi vuoan suojaksi paiston ajaksi
- 3 kg viipaloitua perunaa
- 0,5 dl öljyä
- 23 g suolaa
- 5 g yrttimaustetta

Kypsennys:
Esilämmitä uuni. Kypsennä kuivapaistolla 160°C n. 35-45-55 minuuttia riippuen täyttöasteesta ja perunasta.
Pienennä lämpöä, jos ottaa liikaa väriä.
Tarkista perunan kypsyys.

Halutessasi poista ruoanvalmistuspaperi ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl