Kreikkalainen kasvisvuoka, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
2,800 | KG | Kesäkurpitsakuutio, pakaste |
1,760 | KG | Oliivi, kivetön, musta |
Varaa 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja voitele ne.
Ota kesäkurpitsat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Valuta oliivit peitettynä yön yli kylmiössä.
2,000 | KG | Papu, valkoinen, tomaattikastikkeessa |
0,040 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
0,100 | KG | IsoMitta Kasvisliemi -ainekset |
0,680 | KG | Tomaattimurska |
0,600 | KG | Tomaattisose |
0,200 | L | Rypsiöljy |
0,200 | L | Chilikastike, makea |
0,200 | KG | Sipulihiutale |
0,120 | KG | Valkosipulirouhe |
0,020 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,012 | KG | Oregano |
0,008 | KG | Basilika, kuivattu |
Suola |
Valmista kasvismausteseos:
Punnitse pavut, pohja-aines, liemijauhe, tomaattimurska, tomaattisose, öljy, chilikastike, sipulihiutaleet, valkosipulirouhe, mustapippuri, oregano, basilika ja suola.
Sekoita massa.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
1,800 | L | Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15% |
2,000 | KG | Ruoanvalmistusjuusto Cheddar |
0,008 | KG | Valkosipulijauhe |
Valmista juustokastike:
Punnitse kasvirasvasekoite, ruoanvalmistusjuusto ja valkosipulijauhe ja sekoita massa.
10,000 | KG | Perunaviipale, kypsä |
Kokoa vuoat:
Yhteen vuokaan 1,950 kg kasvis-mausteseosta, päälle 2,500 kg perunaviipaleita ja pinnalle 0,950 kg juustokastiketta.
Kypsennys:
1. Esilämmitys yhdistelmätoiminnolla 210 °C:ssa.
2. Yhdistelmätoiminto 160 °C, kosteus 30 %%, 20 min.
3. Yhdistelmätoiminto 130 °C, kosteus 30 %%, 35 min.
Vetäytyminen 20-30 min.
Tarjoa salaatin, salaatinkastikkeen, sydänmerkkikriteerit täyttävän leivän ja levitteen ja rasvattoman maidon tai piimän kanssa.