Kreikkalainen kasvisvuoka, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg

2,800 KG Kesäkurpitsakuutio, pakaste
1,760 KG Oliivi, kivetön, musta

Varaa 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja voitele ne.
Ota kesäkurpitsat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Valuta oliivit peitettynä yön yli kylmiössä.

2,000 KG Papu, valkoinen, tomaattikastikkeessa
0,040 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai
0,100 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,680 KG Tomaattimurska
0,600 KG Tomaattisose
0,200 L Rypsiöljy
0,200 L Chilikastike, makea
0,200 KG Sipulihiutale
0,120 KG Valkosipulirouhe
0,020 KG Mustapippuri, rouhittu
0,012 KG Oregano
0,008 KG Basilika, kuivattu
Suola

Valmista kasvismausteseos:
Punnitse pavut, pohja-aines, liemijauhe, tomaattimurska, tomaattisose, öljy, chilikastike, sipulihiutaleet, valkosipulirouhe, mustapippuri, oregano, basilika ja suola.
Sekoita massa.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

1,800 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
2,000 KG Ruoanvalmistusjuusto Cheddar
0,008 KG Valkosipulijauhe

Valmista juustokastike:
Punnitse kasvirasvasekoite, ruoanvalmistusjuusto ja valkosipulijauhe ja sekoita massa.

10,000 KG Perunaviipale, kypsä

Kokoa vuoat:
Yhteen vuokaan 1,950 kg kasvis-mausteseosta, päälle 2,500 kg perunaviipaleita ja pinnalle 0,950 kg juustokastiketta.

Kypsennys:
1. Esilämmitys yhdistelmätoiminnolla 210 °C:ssa.
2. Yhdistelmätoiminto 160 °C, kosteus 30 %%, 20 min.
3. Yhdistelmätoiminto 130 °C, kosteus 30 %%, 35 min.
Vetäytyminen 20-30 min.

Tarjoa salaatin, salaatinkastikkeen, sydänmerkkikriteerit täyttävän leivän ja levitteen ja rasvattoman maidon tai piimän kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl