Kuhapyörykät, intialainen hernekastike, kouluruoka

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

3,000 KG Arla Keittiö Laktoositon ruokajogurtti
1,000 KG Chef René Täysmajoneesi 81%
0,900 KG Herne, pakaste
0,040 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,080 KG Sokeri
0,025 KG Suola
0,005 KG Juustokumina
0,005 KG Garam masala
11,200 KG Kuhapyörykkä, pintapaistettu 16 g
12,000 KG Peruna, kuorittu

Voitele 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja esikuumenna uuni.

Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään. Soseuta tasaiseksi.
Tarkista, että rakenne on samettinen.
Lisää erikoismausteet varovasti.
Anna vetäytyä hetki kylmässä. Tarkista maku.
Kaada pyörykät jäisinä tai kohmeisina vuokiin.
Yhdistelmäpaista 160 °C:ssa noin 20 min.

Kypsennä perunat höyryssä tai paineessa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.