Kuhapyörykät, intialainen hernekastike, kouluruoka
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg
3,000 | KG | Arla Keittiö Laktoositon ruokajogurtti |
1,000 | KG | Chef René Täysmajoneesi 81% |
0,900 | KG | Herne, pakaste |
0,040 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,080 | KG | Sokeri |
0,025 | KG | Suola |
0,005 | KG | Juustokumina |
0,005 | KG | Garam masala |
11,200 | KG | Kuhapyörykkä, pintapaistettu 16 g |
12,000 | KG | Peruna, kuorittu |
Voitele 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia ja esikuumenna uuni.
Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään. Soseuta tasaiseksi.
Tarkista, että rakenne on samettinen.
Lisää erikoismausteet varovasti.
Anna vetäytyä hetki kylmässä. Tarkista maku.
Kaada pyörykät jäisinä tai kohmeisina vuokiin.
Yhdistelmäpaista 160 °C:ssa noin 20 min.
Kypsennä perunat höyryssä tai paineessa.