Kurpitsasosekeitto ja lisukkeet Kartanonkoski

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

9,500 L Vesi
7,600 KG Kurpitsakuutio, pakaste
5,700 KG Mestari 5kg annos/muusiperuna 6089

Lohko perunat

0,180 KG Valkosipuli, rouhittu, pakaste
0,900 KG Sipulikuutio, pakaste

Keitä kasvikset kypsäksi. Soseuta silkkiseksi

0,600 L Touch of Taste Kasvisfondi
0,009 KG Juustokumina
0,050 KG Suola
0,050 KG Sokeri
2,000 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste

Lisää fondi, maustee, suola sekä sokerit ja juustocreme. Tarkista maku.

Lisäke:
0,500 KG GoGreen Vihreä Linssi
1,200 L Vesi

Keitä linssit kypsiksi höyryuunissa 18 minuuttia. Valuta liika neste pois huolellisesti.

0,100 KG Punasipuli
0,550 KG Tomaatti

Kuutioi punasipuli ja tomaatti pieniksi kuutioiksi

0,040 KG Persilja
0,025 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,010 KG Suola
0,001 KG Mustapippuri, rouhittu

Hienonna persilja ja yhdistä aineet ja anna maustua kylmässä. Tarjoile keiton kanssa.

2,000 KG Arla Fraiche Kerma 30% 1L 66429

Tarjoile keiton lisukkeena.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.