Laurellin perunasosekeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 26,0 kg

8,184 L Vesi
11,000 KG Peruna, kuorittu
0,678 KG Purjosipuli
3,196 L Kevytmaito
2,557 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,102 KG Merisuola
0,022 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 %
0,004 KG Mustapippuri, rouhittu
0,009 KG Suola
0,027 KG Sokeri
0,204 KG Margariini 60 %, laktoositon

Laita vesi, perunat ja purjo pataan. Keitä.

Kun perunat ovat kypsiä, ota keitinvesi pois padasta, perunat soseutuvat paremmin.
Soseuta perunat.

Lisää maito ja kasvisrasva sekoite ( ja keitin vettä jos tarve). Lisää mausteet ja suola. Tarkista maku ja määrä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.