Laurellin perunasosekeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 26,0 kg
8,184 | L | Vesi |
11,000 | KG | Peruna, kuorittu |
0,678 | KG | Purjosipuli |
3,196 | L | Kevytmaito |
2,557 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,102 | KG | Merisuola |
0,022 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 % |
0,004 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,009 | KG | Suola |
0,027 | KG | Sokeri |
0,204 | KG | Margariini 60 %, laktoositon |
Laita vesi, perunat ja purjo pataan. Keitä.
Kun perunat ovat kypsiä, ota keitinvesi pois padasta, perunat soseutuvat paremmin.
Soseuta perunat.
Lisää maito ja kasvisrasva sekoite ( ja keitin vettä jos tarve). Lisää mausteet ja suola. Tarkista maku ja määrä.