Lehtikaali-avokaado-mangosalaatti Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
V Vegaani, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

0,070 KG Pinjansiemen

Paahda pinajansiemeniä hetki uunissa

2,250 KG Lehtikaali
1,000 KG Avokadokuutio, pakaste
0,700 KG Mangokuutio, pakaste
Kastike:

Suikaloi lehtikaali ja sekoita varovasti sulaneiden avokado- ja mango kuutioiden kanssa.

0,150 L Vesi
0,150 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,005 KG Rakuuna
0,200 L Rypsiöljy
0,007 KG Suola
0,005 KG Mustapippuri, rouhittu
0,010 KG Sokeri

Valmista kastike ja kaada salaatin sekaan, pyörittele hyvin. Kastike saa olla hikan hapanta, sillä se estää avokadojen tummumisen ja pehmittää lehtikaalia.
Ripottele paahdetut pinjansiemenet salaatin pintaan ja tarjoile.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.