Lehtikaali-avokaado-mangosalaatti Sakarinmäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 40 g
Määrä: 4,0 kg
0,070 | KG | Pinjansiemen |
Paahda pinajansiemeniä hetki uunissa
2,250 | KG | Lehtikaali |
1,000 | KG | Avokadokuutio, pakaste |
0,700 | KG | Mangokuutio, pakaste |
Kastike: |
Suikaloi lehtikaali ja sekoita varovasti sulaneiden avokado- ja mango kuutioiden kanssa.
0,150 | L | Vesi |
0,150 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,005 | KG | Rakuuna |
0,200 | L | Rypsiöljy |
0,007 | KG | Suola |
0,005 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,010 | KG | Sokeri |
Valmista kastike ja kaada salaatin sekaan, pyörittele hyvin. Kastike saa olla hikan hapanta, sillä se estää avokadojen tummumisen ja pehmittää lehtikaalia.
Ripottele paahdetut pinjansiemenet salaatin pintaan ja tarjoile.