Limekala
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 12,0 kg
9,000 | KG | Seitikuutio, pakaste |
0,015 | KG | Suola |
1,500 | L | Vesi |
1,200 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
0,900 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,120 | KG | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,120 | KG | IsoMitta Kalaliemi -ainekset |
0,075 | KG | Sipulijauhe |
0,060 | KG | Sokeri |
0,012 | KG | Kurkuma |
0,120 | L | Limemehu |
0,009 | KG | Limepippuri |
0,042 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
0,027 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
Suola |
Esivalmistus edellisenä päivänä: Punnitse kalat voideltuun GN-vuokaan, lisää suola pinnalle.
(3 kg seitikuutiota + 5 g suolaa / vuoka)
Vie peitettynä kylmiöön.
Valmistuspäivänä: Poista tarvittaessa liika neste vuoasta.
Punnitse pataan kastikepohjan ainekset. Kuumenna sekoittaen 92°C:seen.
Lisää limemehu, ruohosipuli ja tilli. Sekoita tasaiseksi.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada kastike tasaisesti kalapalojen päälle.
Kypsennysohje:
Esilämmitys kiertoilmatoiminnolla, kosteus 0 %% + 200 °C.
Kiertoilmatoiminto 160°C, kosteus 0 %%, sisälämpötila 80 °C.