Linssi-kookoskeitto Sakarinmäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 340 g
Määrä: 34,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
V Vegaani, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

0,400 L Rypsiöljy
0,080 KG Inkivääri, tuore
1,200 KG Sipulikuutio, pakaste
0,160 KG Valkosipulimurska, säilyke
2,400 KG Go Green Punaiset linssit 4 kg 101373

Freesaa padassa öljyssä sipulikuutiot, valkosipuli ja raastettu tuore inkivääri. Lisää joukkoon Go Green Punaiset linssit ja pyörittele padassa vielä hetki.

0,150 L Chilikastike, makea
0,150 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,060 KG Paprika, jauhettu
0,250 KG Fariinisokeri

Lisää makea chilikastike, Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%, jauhettu paprika ja fariiniskokeri.

9,000 KG Tomaattimurska

Lisää tomaattimurska ja kuumenna seos

5,000 L Vesi
9,000 L Kookosmaito, säilötty

Lisää keittoon vesi ja kookosmaito. Anna keiton kiehahtaa, soseuta kuuma keitto sauvasekottimella.

5,000 KG Kukkakaalinuppu, pakaste

Lisää kukkakaalinnuput keittoon ja kuumenna.

0,080 KG Suola
0,100 KG Touch of Taste Asian Red & Hot fondi

Mausta lopuksi suolalla ja Touch of Taste Asian Red & Hot fondilla.

0,070 KG Lehtipersilja

Koristele keitto tarjoiltaessa lehtipersilja silpulla.

3,000 KG Vaasan Minirouhepatonki 54x130g

Tarjoile vastapaistetutn ja viipaloidun Vaasan Minirouhepatongin kera.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.