Linssi-kookoskeitto Sakarinmäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 340 g
Määrä: 34,0 kg
0,400 | L | Rypsiöljy |
0,080 | KG | Inkivääri, tuore |
1,200 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,160 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
2,400 | KG | Go Green Punaiset linssit 4 kg 101373 |
Freesaa padassa öljyssä sipulikuutiot, valkosipuli ja raastettu tuore inkivääri. Lisää joukkoon Go Green Punaiset linssit ja pyörittele padassa vielä hetki.
0,150 | L | Chilikastike, makea |
0,150 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
0,060 | KG | Paprika, jauhettu |
0,250 | KG | Fariinisokeri |
Lisää makea chilikastike, Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%, jauhettu paprika ja fariiniskokeri.
9,000 | KG | Tomaattimurska |
Lisää tomaattimurska ja kuumenna seos
5,000 | L | Vesi |
9,000 | L | Kookosmaito, säilötty |
Lisää keittoon vesi ja kookosmaito. Anna keiton kiehahtaa, soseuta kuuma keitto sauvasekottimella.
5,000 | KG | Kukkakaalinuppu, pakaste |
Lisää kukkakaalinnuput keittoon ja kuumenna.
0,080 | KG | Suola |
0,100 | KG | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
Mausta lopuksi suolalla ja Touch of Taste Asian Red & Hot fondilla.
0,070 | KG | Lehtipersilja |
Koristele keitto tarjoiltaessa lehtipersilja silpulla.
3,000 | KG | Vaasan Minirouhepatonki 54x130g |
Tarjoile vastapaistetutn ja viipaloidun Vaasan Minirouhepatongin kera.