Marinoitu parsakaaliraaste Korsholm

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 75 g
Määrä: 7,5 kg

6,700 KG Parsakaali
1,000 KG Auringonkukansiemen

Puhdista tuoreet parsakaalet ja raasta ne.

Kastike:
0,008 KG Suola
0,008 KG Mustapippuri, rouhittu
0,170 L Rypsiöljy
0,090 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,008 KG chilihiutale

Valmista kastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Sekota raasteen joukkoon auringonkukan siemenet ja kastike ja nostele salaatti varovasti sekaisin. Anna maustua hetki ja tarjoile.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.