Marinoitu valkokaali-retiisi-kesäkurpitsasalaatti

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 60 g
Määrä: 6,0 kg

2,500 KG Valkokaali
1,250 KG Retiisi
1,250 KG Kesäkurpitsa

Raasta vihannekset ja sekoita.

Marinadi:
0,556 L Rypsiöljy
0,278 KG Balsamiviinietikka
0,111 KG Hunaja
0,003 KG Basilika, kuivattu
0,003 KG Timjami
0,003 KG Rakuuna
0,022 KG Valkosipulijauhe
0,033 KG Suola

Valmista marinadi ja sekoita se raasteeseen, anna maustua vähintään 1 tunti.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.