Mausteista broileria juureskastikkeessa ja pastaa

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 530 g
Määrä: 53,0 kg

5,400 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
21,000 L Vesi

Keitä pasta vedessä n. 9 min., kunnes se on puoli kypsää. Hyyhdo, valuta ja jäähdytä.

0,430 L Ruokaöljy
0,040 KG Suola
0,011 KG Paprika, jauhettu
0,011 KG Chilimausteseos
7,500 KG Broilersuikale, maustamaton

Sekoita mausteet öljyn joukkoon. Sekoita mauste-öljyseos broilereiden joukkoon ja paista 140 °C uunissa kietoilmalla n. 15 min., kunnes sisälämpötila 75°C.

2,175 KG Palsternakka, kuorittu
1,050 KG Sipuli, kuorittu
2,175 KG Peruna, kuorittu
0,330 L Ruokaöljy
8,550 L Vesi
0,024 KG Kurkuma
0,090 KG Suola
0,130 KG Sambal Oelek chilitahna
0,750 KG Hunaja
0,105 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
2,100 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Kuutio palsternakka, sipulit ja peruna. Lisää öljy kattilaan ja kuulota kasviksia. Lisää vesi ja keitä n. 30-40 min., kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Soseuta huolellisesti.
Lisää mausteet, hunaja ja kasvisrasvasekoite kastikkeen joukkoon. Sekoita ja kuumenna.

1,500 KG Bataatti, oranssi
0,110 L Ruokaöljy
0,020 KG Suola
0,020 KG Sokeri
0,150 KG Tortilla Chips

Kuori ja kuutioi batatti 1,5x1,5 cm kuutioiksi.
Paista bataatit kevyesti öljyssä, mausta sokerilla ja suolalla.

Laita 2kg keitettyä pastaa 1/1 65 GN-vuokaan. Kuumenna höyryssä.
Sekoita joukkoon 2kg kastiketta ja 1 kg kypsää broileria. Koristele bataattikuutioilla ja murennetulla tortilla chipseillä ennen tarjoilua.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.