Mehevä mustikkakukko
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg
4,800 | KG | Mustikka, pakaste |
2,400 | KG | Mustikkatäyte, Saarioinen |
0,800 | KG | Sokeri |
0,320 | KG | Perunajauho |
4,000 | KG | Ruismurotaikina |
Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Ota mustikat ja taikina sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä.
Sekoita sulaneet mustikat, mustikkatäyte, perunajauho ja sokeri.
Punnitse massa vuokiin:
GN 1/1 65 mm vuokaan 2,050 kg.
Levitä pinnalle 1,000 kg ruismurotaikinaa.
Kypsennysohje:
1. Esilämmitys kiertoilmatoiminnolla 250°C, kosteus 0%%.
2. Kiertoilmatoiminto 175°C, kosteus 0%%, n. 25 min.
Vetäytyminen n. 15 min.
Mustikkakukko tarjotaan lämpimänä kevyesti vaahdotetun vaniljakastikkeen kera.
kastikeannos 50g (0,5 dl).