Mifu-kookoskeitto Länsimäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 9,0 kg
0,050 | L | Rypsiöljy |
0,012 | KG | Kurkuma |
0,200 | KG | Currytahna, keltainen |
0,060 | KG | Currytahna, punainen |
0,012 | KG | Suola |
0,006 | KG | Sokeri |
0,200 | KG | Purjoviipale, pakaste |
0,450 | KG | Paprikakuutio, pakaste |
0,100 | KG | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
0,070 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
Freesaa padassa mausteet, maustetahnat, purjo ja paprika. Lisää sokeri ja suola ja lopuksi Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%
3,000 | L | Vesi |
0,030 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
2,500 | KG | Mestari 3kg kuutioperuna 10mm 6084 |
Sekoita kylmä vesi ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines ja ann turvota n. 5min. Lisää pataan Mestari 3kg kuutioperuna 10mm ja saostunut tärkkelys. Kiehauta keitto.
1,600 | KG | Mifu ruokarae |
Lisää mifut kuumaan keittoon.
1,500 | L | Kookoskerma |
Lisää viimeisenä kookoskerma ja kuumenna keitto.
Lisäke: | ||
4,500 | KG | Vaasan Perunarieska 80x45g 70602 |
2,000 | KG | Kurkku |
Tarjoile keitto mehevien Vaasan Perunarieskojen ja tuoreen kurkun kanssa.