Mifu-kookoskeitto Länsimäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 9,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,050 L Rypsiöljy
0,012 KG Kurkuma
0,200 KG Currytahna, keltainen
0,060 KG Currytahna, punainen
0,012 KG Suola
0,006 KG Sokeri
0,200 KG Purjoviipale, pakaste
0,450 KG Paprikakuutio, pakaste
0,100 KG Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
0,070 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %

Freesaa padassa mausteet, maustetahnat, purjo ja paprika. Lisää sokeri ja suola ja lopuksi Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %%

3,000 L Vesi
0,030 KG IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai
2,500 KG Mestari 3kg kuutioperuna 10mm 6084

Sekoita kylmä vesi ja IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -aines ja ann turvota n. 5min. Lisää pataan Mestari 3kg kuutioperuna 10mm ja saostunut tärkkelys. Kiehauta keitto.

1,600 KG Mifu ruokarae

Lisää mifut kuumaan keittoon.

1,500 L Kookoskerma

Lisää viimeisenä kookoskerma ja kuumenna keitto.

Lisäke:
4,500 KG Vaasan Perunarieska 80x45g 70602
2,000 KG Kurkku

Tarjoile keitto mehevien Vaasan Perunarieskojen ja tuoreen kurkun kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.