Mustikkakukko ja vaniljavaahto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 12,5 kg

5,696 KG Ruistaikinalevy
6,826 KG Mustikka, pakaste
0,913 KG Hillosokeri
2,500 L Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike

Ota taikinalevyt edellisenä päivänä sulamaan.
Laita voitelemattomiin GN 1/1-65 mm vuokiin mustikat sekä sokeri. Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi.

1xGN 1/1:
1,2 kg mustikoita
0,16 kg sokeria
1,0 kg ruismurotaikinaa

Tarjoilupäivänä:
Kiertoilmapaista 175°C:ssa 25-30 min.

Vaahdota vaniljakastike ja tarjoile mustikkakukko sen kanssa lämpimänä.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.