Nuudeli-kinkkuvuoka, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 277 g
Määrä: 27,7 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

2,400 KG Nuudeli
3,200 KG Kinkkusuikale
2,800 KG Herne-maissi-porkkana, pakaste
0,012 KG Mustapippuri, rouhittu
0,680 KG Sipulikuutio, pakaste
7,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
11,000 L Vesi
0,100 L Rypsiöljy
0,055 KG Curry
0,400 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,004 KG Kurkuma

Levitä pätkänuudelit, kinkkusuikaleet, kasvikset ja mustapippuri GN-vuokaan.
Kuumenna vesi ja lisää siihen muut ainekset. Kaada kuuma liemi (4,5 l) nuudeleiden päälle.
Paista yhdistelmäuuniss 150 °C:ssa noin 35 min.
Ota vuoka uunista, kun ruoka on vielä löysää, anna vetäytyä lämpökaapissa.

Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokia.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.