Paahtoperunat ja järvikalapuikot Neulamäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

4,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoka SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla

12,600 KG Mestari 3kg kuutioperuna 20mm 6086
0,040 KG Suola
0,400 L Rypsiöljy
0,013 KG Paprika, jauhettu
0,025 KG Valkosipulimurska, säilyke
0,010 KG Yrttisekoitus
0,050 KG Persilja

Laita Mestari 3kg kuutioperuna 20mm vuokaan (3 kg perunoita 1/1 65mm GN- vuokaan)
Sekoita öljy ja mausteet ja lisää joukkoon ja sekoita.
Paista kuivapaistolla +180C n. 20min.

Lisää hienonnettu persilja ennen tarjolle laittoa.

Lisäke:
6,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429
12,000 KG Järvikalapuikko

Lado jäiset kalapuikot 1/165mm vuokiin n.2kg/vuoka.

Paista paisto-ohjelmalla +180C n.8-10 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.

Yhteistyössä