Pannuleipä Kartanonkoski

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 3,0 kg

1,370 L Vesi
0,032 KG Hiiva, kuiva
0,072 L Rypsiöljy
0,014 KG Suola

Sekoita hiiva, öljy ja suola veteeen

0,260 KG Porkkanaraaste
1,590 KG Vehnäjauho

Vaivaa jauhot ja porkkanaraaste taikinaksi.
Satsita taikinaa 1/1-65 leivinpaperoituun reikävuokaan 2,330KG per vuoka. Voit tehdä leivän edellisenä päivänä, kelmuta ettei pinta
kuivu.

0,040 L Rypsiöljy

Voitele leipä öljyllä 0,025KG per leipä.

0,070 KG Siemensekoitus

Painele pintaan kuoppia ja ripottele siemeniä pinnalle 0,050KG per leipä.
Paista höyrypaistolla 170C 60%% 5 minuuttia. Jatka kuivapaistolla 170C vielä 20 minuuttia.
Leikkaa annospaloiksi.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.