Pannuleipä Kartanonkoski
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 3,0 kg
1,370 | L | Vesi |
0,032 | KG | Hiiva, kuiva |
0,072 | L | Rypsiöljy |
0,014 | KG | Suola |
Sekoita hiiva, öljy ja suola veteeen
0,260 | KG | Porkkanaraaste |
1,590 | KG | Vehnäjauho |
Vaivaa jauhot ja porkkanaraaste taikinaksi.
Satsita taikinaa 1/1-65 leivinpaperoituun reikävuokaan 2,330KG per vuoka. Voit tehdä leivän edellisenä päivänä, kelmuta ettei pinta
kuivu.
0,040 | L | Rypsiöljy |
Voitele leipä öljyllä 0,025KG per leipä.
0,070 | KG | Siemensekoitus |
Painele pintaan kuoppia ja ripottele siemeniä pinnalle 0,050KG per leipä.
Paista höyrypaistolla 170C 60%% 5 minuuttia. Jatka kuivapaistolla 170C vielä 20 minuuttia.
Leikkaa annospaloiksi.