Perinteinen lihakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

10,000 L Vesi
0,125 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,008 KG Valkopippuri, kokonainen
0,008 KG Maustepippuri, kokonainen
0,003 KG Laakerinlehti
3,600 KG Porkkana, tuore, kuutioitu
0,900 KG Palsternakka, kuorittu
0,800 KG Selleri, kuorittu
0,400 KG Purjosipuli
6,500 KG Peruna, kuorittu
4,000 KG Nauta E kuutio, kypsä
0,100 KG Suola
0,100 KG Persilja

Mittaa vesi pataan ja lisää IsoMitta lihaliemijauhe sekä mausteet.
Kuutioi tuore porkkana, palsternakka ja selleri 10 mm kuutioterällä.
Viipaloi ja huuhtele purjo. Lisää pataan ja keitä puolikypsäksi.
Kuutioi peruna 16 mm terällä (tai isommalla), huuhtele hyvin ennen keittoon lisäämistä.
Lisää uunissa esikuumennetut lihat liemineen keiton joukkoon. Lisää suola ja hauduta kypsäksi.
Hienonna persilja ja lisää keittoon juuri ennen tarjolle laittoa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.