Peruna-juustopihvi, kastike, ohrahelmi, kouluruoka

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 305 g
Määrä: 30,5 kg

6,400 KG Peruna, yleis-, tuore
0,960 KG Vehnäjauho
0,960 KG Kananmuna
2,560 KG Metsäsienikuutio, säilyke
4,200 KG Sipulikuutio, pakaste
1,000 KG Vehnäjauho
0,540 KG Arla Keittiö Emmeltaljuustoraaste
0,020 KG Suola
0,004 KG Valkopippuri, jauhettu
0,500 KG Voi, lakstoositon

Kuori ja keitä perunat pehmeiksi padassa. Poista vesi.
Käytä padan sekoittajaa ja soseuta perunat. Voit myös soseuttaa perunan yleiskoneella.
Anna soseen jäähtyä hetki ja lisää vehnäjauho ja kanamunat.
Paista sienikuutioita ja sipulia hetken, lisää vehnäjauho joukkoon. Lisää seos perunasoseen joukkoon.
Lisää juustoraaste ja mausta.
Muotoile pihveiksi (jauhota kädet, jotta taikina ei tartu kiinni) ja paista ne voissa tai voin ja öljyn seoksessa.

0,650 KG Porkkana
0,160 KG Lanttu
0,150 KG Selleri, kuorittu
0,120 KG Palsternakka
0,900 KG Sipulikuutio, pakaste
0,200 L Rypsiöljy
4,000 L Vesi
0,035 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,005 KG Mustapippuri, jauhettu
0,001 KG Oregano
0,001 KG Valkopippuri, jauhettu
0,008 KG Valkosipulijauhe
0,002 KG Korianteri, jauhettu
0,008 KG Paprika, jauhettu
0,008 KG Curry
0,050 KG Suola
0,350 KG Vehnäjauho
0,160 L Kuohukerma
0,080 KG Arla Ingman Normaalisuolainen meijerivoi

Kuori juurekset ja sipuli ja leikkaa ne suuriksi kuutioiksi, kuullota öljyssä kullanruskeiksi.
Lisää vesi ja keitä pehmeiksi. Soseuta.
Lisää liemi ja mausteet.
Suurusta jauholla ja lisää halutessasi kermaa ja voita.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.