Porkkanasämpylä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 51 g
Määrä: 5,1 kg

1,594 L Vesi
0,032 KG Kuivahiiva
0,019 KG Suola
2,899 KG Myllärin Luomu Vaarin Viljainen Leipäaines
0,543 KG Porkkana

Liouta hiiva noin 42°C:seen veteen.
Lisää suola ja leipäaines.
Lisää porkkanaraaste.
Työstä taikinaa yleiskoneella noin 8 min.
Anna kohota 30-60 min.
Muotoile sämpylät (á 50 g) ja laita pellille. Nostata sämpylöitä noin 30 min. lämpimässä (esim. 42°C uuni).
Voitele sämpylät vedellä ja paista noin 180°C:ssa 15-20 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.