Porkkanasämpylät

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 5,0 kg

1,667 L Vesi
0,146 KG Hiiva
0,167 L Rypsiöljy
0,021 KG Sokeri
0,029 KG Suola
0,417 KG Porkkana
2,917 KG Vehnäjauho

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
Lisää öljy, sokeri ja suola. Lisää raastettu porkkana.
Huom! Lämmitä, ettet jäähdytä taikinapohjaa.
Alusta taikina, anna kohota kahteen kertaan ennen paistoa.
yhdistelmäpaisto 150°C noin 5 min. ja kiertoilma 170°C noin 10 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.