Porkkanasosekeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
9,524 | L | Vesi |
7,143 | KG | Peruna, jauhoinen |
0,060 | KG | Sipulijauhe |
0,260 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 % |
7,048 | KG | Porkkanasose, pakaste |
0,003 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
0,030 | KG | Suola |
0,005 | KG | Rakuuna |
2,500 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
1,600 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Persilja |
Keitä perunat, kaada vesi pois, ota talteen.
Soseuta perunat ja lisää keitinlientä vähitellen.
Lisää sipuli ja kasvisliemijauhe. Säästä mahdollisesti ylijäänyt keitinliemi (sakeus riippuu perunoiden laadusta) ja lisää nestettä tarvittaessa.
Sekoita joukkoon porkkanasose ja mausteet. Kiehauta ja hauduta n. 10 min.
Lisää kasvirasvasekoite ja juustocreme, kuumenna kiehumispisteeseen.
Tarkista maku.
Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.