Porkkanasosekeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

9,524 L Vesi
7,143 KG Peruna, jauhoinen
0,060 KG Sipulijauhe
0,260 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
7,048 KG Porkkanasose, pakaste
0,003 KG Valkopippuri, jauhettu
0,030 KG Suola
0,005 KG Rakuuna
2,500 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,600 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
Persilja

Keitä perunat, kaada vesi pois, ota talteen.
Soseuta perunat ja lisää keitinlientä vähitellen.
Lisää sipuli ja kasvisliemijauhe. Säästä mahdollisesti ylijäänyt keitinliemi (sakeus riippuu perunoiden laadusta) ja lisää nestettä tarvittaessa.
Sekoita joukkoon porkkanasose ja mausteet. Kiehauta ja hauduta n. 10 min.
Lisää kasvirasvasekoite ja juustocreme, kuumenna kiehumispisteeseen.
Tarkista maku.
Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.