Saaristolaisleipä, salaatti, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 216 g
Määrä: 21,6 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

3,000 L Omenamehu
0,330 KG Hiiva
2,400 KG Vehnäjauho
0,075 KG Suola
2,330 KG Siirappi
0,210 KG Vehnähiutale
0,500 KG Ruisjauho
0,300 L Rypsiöljy
0,517 KG Kaljamallas

Lämmitä omenamehu 37 °C:ksi ja kaada yleiskoneeseen.
Sulata hiiva joukkoon.
Lisää muut ainekset ja alusta tasaiseksi taikinaksi.
Anna kohota.
Jaa taikina kahteen osaan ja tasoita GN-vuokiin.
Anna kohota vielä.
Paista kuumailmatoiminnolla 150 °C:ssa noin 85 minuuttia.
Taikina riittää kahteen 1/1 65 mm GN-vuokaan.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl