Saaristolaisleipä, salaatti, kouluruokakilpailu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 216 g
Määrä: 21,6 kg
3,000 | L | Omenamehu |
0,330 | KG | Hiiva |
2,400 | KG | Vehnäjauho |
0,075 | KG | Suola |
2,330 | KG | Siirappi |
0,210 | KG | Vehnähiutale |
0,500 | KG | Ruisjauho |
0,300 | L | Rypsiöljy |
0,517 | KG | Kaljamallas |
Lämmitä omenamehu 37 °C:ksi ja kaada yleiskoneeseen.
Sulata hiiva joukkoon.
Lisää muut ainekset ja alusta tasaiseksi taikinaksi.
Anna kohota.
Jaa taikina kahteen osaan ja tasoita GN-vuokiin.
Anna kohota vielä.
Paista kuumailmatoiminnolla 150 °C:ssa noin 85 minuuttia.
Taikina riittää kahteen 1/1 65 mm GN-vuokaan.