Samettinen kurpitsakeitto & kurpitsansiemenet
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 600 g
Määrä: 60,0 kg
0,300 | KG | Kurpitsansiemen |
Paahda kurpitsansiemeniä 200°C uunissa n. 5 min, kunnes saaneet kullan keltaisen värin.
24,500 | KG | Kurpitsa |
2,300 | KG | Sipuli, kuorittu |
0,950 | L | Ruokaöljy |
26,000 | L | Vesi |
0,050 | KG | Suola |
0,190 | KG | IsoMitta Kasvisliemi -ainekset |
0,008 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
3,800 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
3,800 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Halkaise kurpitsat. Poista siemenet, kuori ja kuutio. Kuutio sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla. Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35min., kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää suola, kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvirasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto leivän ja paahdettujen kurpitsan siementen kanssa.