Samettinen kurpitsakeitto & kurpitsansiemenet

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 600 g
Määrä: 60,0 kg

0,300 KG Kurpitsansiemen

Paahda kurpitsansiemeniä 200°C uunissa n. 5 min, kunnes saaneet kullan keltaisen värin.

24,500 KG Kurpitsa
2,300 KG Sipuli, kuorittu
0,950 L Ruokaöljy
26,000 L Vesi
0,050 KG Suola
0,190 KG IsoMitta Kasvisliemi -ainekset
0,008 KG Valkopippuri, jauhettu
3,800 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
3,800 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Halkaise kurpitsat. Poista siemenet, kuori ja kuutio. Kuutio sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla. Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35min., kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää suola, kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvirasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto leivän ja paahdettujen kurpitsan siementen kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.