Sämpylä

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 85 g
Määrä: 8,5 kg

5,425 KG Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauho 1 kg
0,055 KG Kuivahiiva
3,500 L Vesi
0,050 KG Suola

Mittaa vesi (42°C) keittopataan missä on sekoittaja.
Sekoita jauhomix, kuivahiiva ja suola keskenään.
Sekoita jauhot ja vesi yhteen.
Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
Leivo taikinasta 100 sämpylää.
Nostata sämpylöitä 65 minuuttia.
Paista sämpylät kiertoilmauunissa, 175°C:ssa noin 15 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.