Savolainen mustikkakukko salaatti Neulamäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 8,0 kg
Kastike: | ||
0,063 | KG | IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks |
0,560 | L | Vesi |
0,018 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,063 | KG | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
Sekoita IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -ainekset, IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset, vesi ja mehu keskenään. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään maustumaan.
0,640 | KG | Vaasan Pieni Ruissydän 100% 120x35g 200509 |
0,080 | KG | Hunaja |
0,100 | L | Rypsiöljy |
Kuutio sulaneet ruissydämet ja pirskottele niideen päälle öljyä ja hunajaa. Paahda uunissa 180 astetta n. 5min.
2,800 | KG | Salaattisekoitus (frisee, punasal., vuonankaali) |
3,200 | KG | Jäävuorisalaatti, suikale |
Sekoita salaatit ja kastike keskenään ja laita astiaan.
0,800 | KG | Mustikka |
0,800 | KG | Arla Laktoositon Raejuusto 2,5kg 701021 |
Sekoita Arla Laktoositon Raejuusto 2,5kg ja mustikat keskenää ja anna maustua hetki.
Lisää raejuusto-mustikkaseos ja leipäkuutio salaatin päälle.Tarkista maku.