Savolainen mustikkakukko salaatti Neulamäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 8,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

Kastike:
0,063 KG IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks
0,560 L Vesi
0,018 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,063 KG IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset

Sekoita IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -ainekset, IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset, vesi ja mehu keskenään. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään maustumaan.

0,640 KG Vaasan Pieni Ruissydän 100% 120x35g 200509
0,080 KG Hunaja
0,100 L Rypsiöljy

Kuutio sulaneet ruissydämet ja pirskottele niideen päälle öljyä ja hunajaa. Paahda uunissa 180 astetta n. 5min.

2,800 KG Salaattisekoitus (frisee, punasal., vuonankaali)
3,200 KG Jäävuorisalaatti, suikale

Sekoita salaatit ja kastike keskenään ja laita astiaan.

0,800 KG Mustikka
0,800 KG Arla Laktoositon Raejuusto 2,5kg 701021

Sekoita Arla Laktoositon Raejuusto 2,5kg ja mustikat keskenää ja anna maustua hetki.

Lisää raejuusto-mustikkaseos ja leipäkuutio salaatin päälle.Tarkista maku.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.