Silakkaburgeri Korsholm
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg
5,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla
6,500 | KG | Silakkapihvi, paistettu |
Lado jäiset silakkapihvit vuokaan.
Paista silakkapihvi kuumailmatoiminnolla (160°C) uunissa n. 5-10 minuuttia
8,000 | KG | SBS Hampurilaissämpylä Täysjyvä 30x80g 980951 |
Sekoita
0,250 | KG | IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset |
0,800 | KG | Chef René Kevytmajoneesi 30% |
3,200 | KG | Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986 |
Sekoita IsoMitta Sitruuna-Tillikylmäkastike -ainekset, Chef René Kevytmajoneesi 30%% ja Arla Turkkilainen jogurtti 10%% keskenään tasaiseksi kastikkeeksi.
3,500 | KG | Tomaatti |
Pese tomaatit ja leikkaa viipaleiksi.
1,000 | KG | Jääsalaatti |
Pese salaatti.
1,000 | KG | Punasipuli |
Viipaloi punasipuli renkaiksi.
Marinadi: | ||
0,050 | L | Valkoviinietikka |
0,100 | KG | Sokeri |
0,150 | L | Vesi |
Valmista marinadiliemi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Kaada punasipulirenkaiden päälle, sekoita ja anna vetäytyä. Tämän voit tehdä jo edellisenä päivänä ja antaa punasipulin levätä yön yli kylmässä.
0,100 | KG | Tilli, tuore |
Koristele tillisilpulla tai tillinoksalla.
Tarjoile uuniperunavihannesten kanssa.