Sitruunainen siika-lohivuoka ja perunasose
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 14,0 kg
1,300 | L | Vesi |
0,085 | KG | Maissitärkkelys |
0,600 | KG | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,050 | KG | Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 % |
0,750 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,060 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,063 | KG | Suola |
0,003 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,002 | KG | Kurkuma |
0,075 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
11,000 | KG | Pakastekala (sei, puna-ahven, kampela) |
Huom!
Maissitärkkelys = Maizena snowflake
Pakastekala = kalassuikalesekoitus (kirjolohi-siika)
Laita kalasuikaleet voideltuun GN 1/1-65 vuokiin, 3kg kalaa/vuoka.
Valmista kastike edellisenä päivänä. Lisää pataan osa vedestä, maizena, tuorejuusto ja kasvisliemijauhe.
Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Aloita jäähdytys ja lisää loppu vesi.
Lisää jäähtyneeseen kastikkeeseen kasvirasvasekoite ja sitruunamehu ja mausteet.
Kastike on suolaista, koska kalassa ei ole suolaa.
Kaada kastike kalojen päälle. 1 kg kastiketta/3 kg kalaa. Sekoita varovasti.
Paista kalavuokaa yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 30 minuuttia.
Tarjoa lisänä IsoMitan perunasosetta (kylmäsuurustuva jauhe).