Sitruunainen siika-lohivuoka ja perunasose

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 140 g
Määrä: 14,0 kg

1,300 L Vesi
0,085 KG Maissitärkkelys
0,600 KG Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,050 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,3 %
0,750 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,060 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,063 KG Suola
0,003 KG Mustapippuri, rouhittu
0,002 KG Kurkuma
0,075 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
11,000 KG Pakastekala (sei, puna-ahven, kampela)

Huom!
Maissitärkkelys = Maizena snowflake
Pakastekala = kalassuikalesekoitus (kirjolohi-siika)

Laita kalasuikaleet voideltuun GN 1/1-65 vuokiin, 3kg kalaa/vuoka.
Valmista kastike edellisenä päivänä. Lisää pataan osa vedestä, maizena, tuorejuusto ja kasvisliemijauhe.
Kuumenna ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Aloita jäähdytys ja lisää loppu vesi.
Lisää jäähtyneeseen kastikkeeseen kasvirasvasekoite ja sitruunamehu ja mausteet.
Kastike on suolaista, koska kalassa ei ole suolaa.
Kaada kastike kalojen päälle. 1 kg kastiketta/3 kg kalaa. Sekoita varovasti.
Paista kalavuokaa yhdistelmäpaistolla 160°C:ssa noin 30 minuuttia.
Tarjoa lisänä IsoMitan perunasosetta (kylmäsuurustuva jauhe).

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.