Smokey-Turkey Lasagna a'la TGS (Tegengrensskolan, Vöyri)
3,3 kg laidunkalkkunaa Ylimarkusta (Hemmanet)
0,8 kg Atria pekonirouhetta
5 levyä/ 1/1 GN 100 Isomitta lasagnelevyt
2,8 kg porkkanaa
1,5 kg kesäkurpitsaa
0,830 kg keltaisia sipuleita (pakaste)
0,125 kg valkosipulia (pakaste)
0,2 l rypsiöljyä
2,5 kg tomaattimurskaa
0,5 kg tomaattipyreetä
5 l Valio ruokakermaa
Vettä
19 g rouhittua mustapippuria
28 g valkosipulijauhetta
45 g savupaprikajauhetta
45 g broilerimaustetta
155 g suolaa
65 g kanaliemijauhetta
55 g lihaliemijauhetta
65 g aromisuolaa
Päälle:
1,5 kg ranskankermaa
0,3 l kuohukermaa
0,3 l laktoositonta maitoa
1,25 kg Valio fontaljuustoraastetta
Marian värikäs salaatti
Babypinaattia
Trieste-salaattisekoitusta
Mandariinia
Jäävuorisalaattia
Sokeriherneitä
Saksanpähkinöitä
Oliiviöljyä
Sitruunamehua
Hunajaa
Mustapippuria
Herbamarea
Suolaa