Smokey-Turkey Lasagna a'la TGS (Tegengrensskolan, Vöyri)

3,3 kg         laidunkalkkunaa Ylimarkusta (Hemmanet) 
0,8 kg         Atria pekonirouhetta 
5 levyä/ 1/1 GN 100    Isomitta lasagnelevyt 

2,8 kg         porkkanaa 
1,5 kg         kesäkurpitsaa 
0,830 kg         keltaisia sipuleita (pakaste) 
0,125 kg         valkosipulia (pakaste) 
0,2 l         rypsiöljyä 
2,5 kg         tomaattimurskaa 
0,5 kg         tomaattipyreetä 
5 l         Valio ruokakermaa 
Vettä

19 g         rouhittua mustapippuria 
28 g         valkosipulijauhetta 
45 g         savupaprikajauhetta 
45 g         broilerimaustetta 
155 g         suolaa 
65 g         kanaliemijauhetta 
55 g         lihaliemijauhetta 
65 g         aromisuolaa 

Päälle:
1,5 kg         ranskankermaa 
0,3 l         kuohukermaa 
0,3 l         laktoositonta maitoa 
1,25 kg         Valio fontaljuustoraastetta


Marian värikäs salaatti

Babypinaattia
Trieste-salaattisekoitusta
Mandariinia
Jäävuorisalaattia
Sokeriherneitä
Saksanpähkinöitä

Oliiviöljyä
Sitruunamehua
Hunajaa
Mustapippuria
Herbamarea
Suolaa

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.