Sofian linssipasta Korsholm

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg

6,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla

0,800 KG Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty
1,900 KG GoGreen Punainen Linssi
5,000 KG Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta

Annostele vuokiin tasaisesti
Aurinkokuivatuttomaatit n.130g/vuoka
Esikeitetty punainen linssi n. 300g/vuoka
Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta n.800g/vuoka

0,065 L Rypsiöljy
0,011 KG Oregano
0,060 KG Mustapippuri, rouhittu
0,125 KG Sambal Oelek chilitahna
0,013 KG Timjami
0,750 KG Sipulikuutio, pakaste

Freesaa sipulit ja mausteet öljyssä.

0,250 KG Tomaattisose
7,500 KG Tomaattimurska

Lisää joukkoon tomaattimurska ja tomaatti sose ja kuumenna hyvin.

12,500 L Vesi
0,500 L Touch of Taste Kantarellifondi
1,000 L Touch of Taste Kasvisfondi

Lisää vesi, Touch of Taste Kantarellifondi ja Touch of Taste Kasvisfondi ja kiehauta kastike.

1,500 KG Arla Fraiche Kerma 30% 1L 66429
0,100 KG Hunaja

LIsää lopuksi Arla Fraiche Kerma 30%% ja hunaja, sekoita ja annostele kastike vuokiin. N.4kg/vuoka.
Sekoita hyvin pastan sekaan.

1,500 KG Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000

Ripottele ppinnalle juustorsaastetta ja paista 160 astetta n. 35 min.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.