Sofian linssipasta Korsholm
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg
6,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla
0,800 | KG | Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty |
1,900 | KG | GoGreen Punainen Linssi |
5,000 | KG | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
Annostele vuokiin tasaisesti
Aurinkokuivatuttomaatit n.130g/vuoka
Esikeitetty punainen linssi n. 300g/vuoka
Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta n.800g/vuoka
0,065 | L | Rypsiöljy |
0,011 | KG | Oregano |
0,060 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,125 | KG | Sambal Oelek chilitahna |
0,013 | KG | Timjami |
0,750 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Freesaa sipulit ja mausteet öljyssä.
0,250 | KG | Tomaattisose |
7,500 | KG | Tomaattimurska |
Lisää joukkoon tomaattimurska ja tomaatti sose ja kuumenna hyvin.
12,500 | L | Vesi |
0,500 | L | Touch of Taste Kantarellifondi |
1,000 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
Lisää vesi, Touch of Taste Kantarellifondi ja Touch of Taste Kasvisfondi ja kiehauta kastike.
1,500 | KG | Arla Fraiche Kerma 30% 1L 66429 |
0,100 | KG | Hunaja |
LIsää lopuksi Arla Fraiche Kerma 30%% ja hunaja, sekoita ja annostele kastike vuokiin. N.4kg/vuoka.
Sekoita hyvin pastan sekaan.
1,500 | KG | Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000 |
Ripottele ppinnalle juustorsaastetta ja paista 160 astetta n. 35 min.