Tex-Mex jauhelihaperunavuoka, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 264 g
Määrä: 26,4 kg

13,824 KG Peruna, jauhoinen
Täyte:
0,065 L Rypsiöljy
0,190 KG Tomaattipyre
2,160 KG Tomaattimurska
0,518 KG Sipulikuutio, pakaste
3,456 KG Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm
0,130 KG Bong Lihaliemi -ainekset, 0,3 %
0,190 KG Tacomauste
0,056 KG Grillaus&yleismauste
Kastike:
4,320 L Arla Keittiö Laktoositon kasvisrasvasekoite 15%
0,864 KG Ruoanvalmistusjuusto
0,121 KG Tacomauste
0,104 KG Grillaus&yleismauste
0,002 KG Suola
Pinnalle:
0,400 KG Nachos Chips

Valmista jauhelihatäyte ja mausta se.
Laita perunaviipaleita ja täytettä kerroksittain GN-vuokaan.
Sekoita ruoanvalmistusjuusto ja kasvirasvasekoite. Mausta.
Annostele kastike (1,5 l) vuokien päälle.
Paista 130 °C:ssa yhdistelmäpaistolla noin 45 min.
Tarjolle tuodessa ripottele nachoja vuoan päälle noin 0,1 kg.

Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.