Tomaattinen lohilasagne (Kurikan yhteiskoulu, Kurikka)

Annoskoko: 6,501 kg
Annosmäärä: 5,00
Eräkoko: 6,501 kg
Erämäärä: 5,00
Saanto: 32,505 kg

5,000 kg     Merihyvä-kirjolohimassa

Kypsennä lohimassa uunissa GN-vuoassa, (160°C, 10 % kosteus, 13 minuuttia). Murustele kypsä lohi.

13,500 kg     vettä
1,000 kg     IsoMitta laktoositon gluteeniton kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja 2 x 1,75 kg

Kastikkeen valmistus: Lisää kastikejauhe kylmään veteen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää ruokakerma, juustocreme, tomaattimurska ja tomaattipyree, mausteet sekä murustettu lohimassa.

2,100 kg     Rama Professional Laktoositon Ruoka 15 %
2,100 kg     Menu juustocreme
2,100 kg     Giaguaro Polpa di pomodoro tomaattimurskaa tomaattimehussa 
1,250 kg     Giaguaro tuplakonsentroitua tomaattisosetta 28–30 % 
0,210 kg     Promix Kasvisliemijauhetta 
0,080 kg     Menu hienonnettua tilliä (pakaste)
0,105 kg     Jozo hienoa jodioitua suolaa 
0,060 kg     Menu kidesokeria
4,000 kg     IsoMitta lasagnelevyt 10 kg 50 kpl GN-mitoitettuja 48 x 28 cm
1,000 kg     Valio Hyvä suomalainen Arki® -juustoraastetta 

Jaa kastike ja lasagnelevyt vuorotellen vuokaan. Yhteen GN 1/1 -vuokaan tulee 5 x 1 l kastiketta + neljä lasagnelevyä. Pohjimmainen ja päällimmäinen kerros on kastiketta. Pinnalle juustoraastetta (200 g / GN 1/1). Reseptistä tulee 5 kpl GN 1/1 (100 henkilölle, annoskoko 300 g).

Raikas vihersalaatti

Resepti 100 hlölle, annoskoko 0,070 kg

4,000 kg     salaattisuikalesekoitusta (jäävuori-puna-friseesalaatti)
1,300 kg     vesimelonikuutioita
0,900 kg     kurkkua (tuore FI kuutio)
0,800 kg     tomaattia (tuore FI kuutio)
0,030 kg     herneenversoja


Sekoita ainekset keskenään. Koristele salaatti herneenversoilla.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.