Tomaattinen lohilasagne (Kurikan yhteiskoulu, Kurikka)
Annoskoko: 6,501 kg
Annosmäärä: 5,00
Eräkoko: 6,501 kg
Erämäärä: 5,00
Saanto: 32,505 kg
5,000 kg Merihyvä-kirjolohimassa
Kypsennä lohimassa uunissa GN-vuoassa, (160°C, 10 % kosteus, 13 minuuttia). Murustele kypsä lohi.
13,500 kg vettä
1,000 kg IsoMitta laktoositon gluteeniton kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja 2 x 1,75 kg
Kastikkeen valmistus: Lisää kastikejauhe kylmään veteen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää ruokakerma, juustocreme, tomaattimurska ja tomaattipyree, mausteet sekä murustettu lohimassa.
2,100 kg Rama Professional Laktoositon Ruoka 15 %
2,100 kg Menu juustocreme
2,100 kg Giaguaro Polpa di pomodoro tomaattimurskaa tomaattimehussa
1,250 kg Giaguaro tuplakonsentroitua tomaattisosetta 28–30 %
0,210 kg Promix Kasvisliemijauhetta
0,080 kg Menu hienonnettua tilliä (pakaste)
0,105 kg Jozo hienoa jodioitua suolaa
0,060 kg Menu kidesokeria
4,000 kg IsoMitta lasagnelevyt 10 kg 50 kpl GN-mitoitettuja 48 x 28 cm
1,000 kg Valio Hyvä suomalainen Arki® -juustoraastetta
Jaa kastike ja lasagnelevyt vuorotellen vuokaan. Yhteen GN 1/1 -vuokaan tulee 5 x 1 l kastiketta + neljä lasagnelevyä. Pohjimmainen ja päällimmäinen kerros on kastiketta. Pinnalle juustoraastetta (200 g / GN 1/1). Reseptistä tulee 5 kpl GN 1/1 (100 henkilölle, annoskoko 300 g).
Raikas vihersalaatti
Resepti 100 hlölle, annoskoko 0,070 kg
4,000 kg salaattisuikalesekoitusta (jäävuori-puna-friseesalaatti)
1,300 kg vesimelonikuutioita
0,900 kg kurkkua (tuore FI kuutio)
0,800 kg tomaattia (tuore FI kuutio)
0,030 kg herneenversoja
Sekoita ainekset keskenään. Koristele salaatti herneenversoilla.