Tomaattinenlihakeitto ja salaattileipä Nanu
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
3,700 | KG | Atria Kypsä Nautalastu E (24x24x5mm) n. 2 kg 6760 |
0,040 | KG | Kanelitanko |
Laita kanelit maustepussiin.
Lisää kanelitangot ja Atria Kypsä Nautalastu E liemineen pataan ja kuumenna varovasti sekoittaen.
11,000 | L | Vesi |
1,500 | KG | Porkkanasuikale, keltainen, pakaste |
0,500 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,050 | KG | Suola |
0,200 | L | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
0,100 | KG | Bong Lihaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,020 | KG | Paprika, jauhettu |
0,050 | KG | Valkosipulimurska, säilyke |
0,025 | KG | Sokeri |
Lisää pataan vesi, kasvikset ja mausteet. Keitä lähes kypsäksi.
10,000 | KG | Mestari 3kg kuutioperuna 20mm 6086 |
1,000 | KG | Ketchup |
0,350 | KG | Tomaattipyre |
0,006 | KG | Oregano |
Lisää keittoon Mestari 3kg kuutioperuna 20mm, tomaaattkastikkeet ja oregano. Keitä kypsäksi, tarkista maku ja rakenne.
Kuumenna lähes kiehuvaksi.
Kastike: | ||
1,500 | KG | Arla Smetana 42% laktoositon 1,8kg 56849 |
Smetan tarjoillaan keiton kanssa.
Kastike 2 | ||
0,070 | KG | Persilja |
0,004 | KG | Suola |
0,250 | L | Rypsiöljy |
Valmista yrttiöljy tuoreesta persiljasta sauvasekoitinta käyttäen.
2,000 | KG | Vaasan Iso Kaura-pellavaruutu 45x85g 12507 |
0,350 | KG | Rucola-salaatti |
0,600 | KG | Punakaali, suikale |
0,600 | KG | Tomaatti |
0,006 | KG | Oregano |
0,100 | L | Rypsiöljy |
1,000 | KG | Tomaattimurska |
Lado leivät vuokaan, kuutioi tomaatti, sekoita salaattiraaka-aineet huolellisesti. Lisää salaattiin öljy ja tomaattimurska. Levitä salaatti leiville.
0,600 | KG | Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000 |
Ripottele juustoraastetta leipien päälle ja paista uunissa 180 asteessa n. 2-3 min. Tarjoile keiton kanssa.