Tonnikala-cheddar-makaronilaatikkoa Länsimäki
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg
7,000 | KPL | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
Suihkuta pieni tilkka vettä GN- vuoan pohjalle, jotta SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi pysyy vuoassa paikoillaan.
3,640 | KG | Tonnikala, vedessä |
4,200 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
1,400 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Mittaa makaroni, tonnikala ja sipuli vuokaan, sekoita.
0,980 | KG | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
2,240 | L | Vesi |
Sekoita kastike/keittopohja-aines kuudesosaan kastikkeen vesimäärästä.
Tämä seos lisätään pataan viimeisenä.
0,140 | KG | Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 % |
0,406 | KG | Tacomauste |
0,084 | KG | Sokeri |
1,960 | KG | Cheddar sulatejuustovalmiste |
1,260 | L | Vesi |
Lisää pataan pieni tilkka vettä sekä Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %%, sokeri ja tacomausteseos. Kiehauta, jotta mausteista alkaa irtoamaan makua ja liemijauhe ja sokeri sulaa. Lopeta keittäminen ja anna sekoittajan pyöriä, lisää cheddarsulatejuusto.
7,560 | KG | Arla Ruokakerma 15% 27783 |
8,960 | L | Vesi |
Kun juusto on liuennut vesimausteseokseen, lisää Arla Ruokakerma 15%% ja vesi, sekä aikaisemmin
sekoittamasi vesi-kastikeainesseos.
1,000 | KG | Arla Pro Cheddar raaste 1kg 52914 |
Ripottele juustoraaste vuoan päälle.
Paista:
Yhdistelmäpaisto 160 asteessa 10min, kosteus 30%%.
Yhdistelmäpaisto 20 min kosteus 0 %%.
Lähteviä vuokia paistetaan 10 min. vähemmän.