Tonnikala-cheddar-makaronilaatikkoa Länsimäki

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 28,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana

7,000 KPL SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429

Suihkuta pieni tilkka vettä GN- vuoan pohjalle, jotta SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi pysyy vuoassa paikoillaan.

3,640 KG Tonnikala, vedessä
4,200 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
1,400 KG Sipulikuutio, pakaste

Mittaa makaroni, tonnikala ja sipuli vuokaan, sekoita.

0,980 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
2,240 L Vesi

Sekoita kastike/keittopohja-aines kuudesosaan kastikkeen vesimäärästä.
Tämä seos lisätään pataan viimeisenä.

0,140 KG Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %
0,406 KG Tacomauste
0,084 KG Sokeri
1,960 KG Cheddar sulatejuustovalmiste
1,260 L Vesi

Lisää pataan pieni tilkka vettä sekä Bong Kalaliemi -ainekset, 0,5 %%, sokeri ja tacomausteseos. Kiehauta, jotta mausteista alkaa irtoamaan makua ja liemijauhe ja sokeri sulaa. Lopeta keittäminen ja anna sekoittajan pyöriä, lisää cheddarsulatejuusto.

7,560 KG Arla Ruokakerma 15% 27783
8,960 L Vesi

Kun juusto on liuennut vesimausteseokseen, lisää Arla Ruokakerma 15%% ja vesi, sekä aikaisemmin
sekoittamasi vesi-kastikeainesseos.

1,000 KG Arla Pro Cheddar raaste 1kg 52914

Ripottele juustoraaste vuoan päälle.
Paista:
Yhdistelmäpaisto 160 asteessa 10min, kosteus 30%%.
Yhdistelmäpaisto 20 min kosteus 0 %%.

Lähteviä vuokia paistetaan 10 min. vähemmän.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.