Tulinen pastapata pekonilla

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg

3,200 KG Pekoni
0,500 KG Sipulikuutio, pakaste
5,000 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
10,000 L Vesi
0,200 L Rypsiöljy
5,000 L Vesi
5,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,800 KG IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 L Chilikastike, makea
1,000 KG Paprikasekoitus, pakaste
0,200 L Soijakastike
Suola
0,008 KG Mustapippuri, rouhittu
0,100 KG Persilja

Ruskista pekoni ja sipuli uunissa 180°C:ssa 12-15 minuuttia.
Keitä pasta uunissa höyryssä 18 minuuttia.
(1,25 kg pastaa + 2,5 l vettä + 0,5 dl öljyä / GN-vuoka)
Mittaa vesi ja kerma pataan, lisää joukkoon pohja-ainekset, sekoita tasaiseksi ja kiehauta.
Lisää pekoni, sipuli, chilikastike, paprika ja soija, keitä 5 minuuttia.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Sekoita kastike pastan kanssa ja tarkista maku.
Annostele GN-vuokiin ja koristele persiljalla.
Tarjoile salaatin kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl