Tulinen pastapata pekonilla
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 30,0 kg
3,200 | KG | Pekoni |
0,500 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
5,000 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
10,000 | L | Vesi |
0,200 | L | Rypsiöljy |
5,000 | L | Vesi |
5,000 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,800 | KG | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
0,400 | L | Chilikastike, makea |
1,000 | KG | Paprikasekoitus, pakaste |
0,200 | L | Soijakastike |
Suola | ||
0,008 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,100 | KG | Persilja |
Ruskista pekoni ja sipuli uunissa 180°C:ssa 12-15 minuuttia.
Keitä pasta uunissa höyryssä 18 minuuttia.
(1,25 kg pastaa + 2,5 l vettä + 0,5 dl öljyä / GN-vuoka)
Mittaa vesi ja kerma pataan, lisää joukkoon pohja-ainekset, sekoita tasaiseksi ja kiehauta.
Lisää pekoni, sipuli, chilikastike, paprika ja soija, keitä 5 minuuttia.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Sekoita kastike pastan kanssa ja tarkista maku.
Annostele GN-vuokiin ja koristele persiljalla.
Tarjoile salaatin kanssa.