Välimeren pastasalaatti Lehtikangas

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 13 g
Määrä: 1,3 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

Esivalmistele:

Esivalmistus
Edellisenä päivänä:
Valuta juustokuutiot.

0,460 L Vesi
0,260 KG Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,005 KG Suola

Keitä pasta 1 erä kerrallaan uunin höyrytoiminnolla 7 minuuttia.
Huuhtele nopeasti välittömästi kylmällä vedellä.

Liemi:
0,050 L Rypsiöljy
0,011 KG Basilika, tuore
0,080 L Sitruunamehu, makeuttamaton
0,003 KG Hunaja
0,004 KG Suola
0,001 KG Sitruunapippuri

Punnitse raaka-aineet ja valmista öljy-mausteliemi.
Sekoita jäähdytetyn pastan joukkoon öljy-mausteliemi.

0,420 KG Tartarpikkelsi
1,300 KG Kirsikkatomaatti
0,560 KG Apetina kuutiot 19% 4 kg 42923

Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään.

0,010 KG Basilika, tuore

Koristele ennen tarjoilua tuoreella basilikalla ja kirsikkatomaateilla

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl

Tilaa uutiskirje

Tilaa Kouluruokakilpailun uutiskirje, niin saat ensimmäisenä tietoosi kilpailun uusimmat käänteet, muistutuksen kisan aikatauluista ja paljastuksia kulissin takaisista tapahtumista.