Välimeren pastasalaatti Lehtikangas
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 13 g
Määrä: 1,3 kg
Esivalmistele: |
Esivalmistus
Edellisenä päivänä:
Valuta juustokuutiot.
0,460 | L | Vesi |
0,260 | KG | Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta |
0,005 | KG | Suola |
Keitä pasta 1 erä kerrallaan uunin höyrytoiminnolla 7 minuuttia.
Huuhtele nopeasti välittömästi kylmällä vedellä.
Liemi: | ||
0,050 | L | Rypsiöljy |
0,011 | KG | Basilika, tuore |
0,080 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,003 | KG | Hunaja |
0,004 | KG | Suola |
0,001 | KG | Sitruunapippuri |
Punnitse raaka-aineet ja valmista öljy-mausteliemi.
Sekoita jäähdytetyn pastan joukkoon öljy-mausteliemi.
0,420 | KG | Tartarpikkelsi |
1,300 | KG | Kirsikkatomaatti |
0,560 | KG | Apetina kuutiot 19% 4 kg 42923 |
Halkaise kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin tekeytymään.
0,010 | KG | Basilika, tuore |
Koristele ennen tarjoilua tuoreella basilikalla ja kirsikkatomaateilla